Αρχική > Kafkas Institute > Ποιοι Είμαστε

Ποιοι Είμαστε

Ποιοι Είμαστε

Το Kafkas Institute of Training and Development σχεδιάστηκε και δημιουργήθηκε με σκοπό να προσφέρει γνώσεις, εφόδια και προοπτικές επαγγελματικής ανάπτυξης στους επαγγελματίες όλων των βαθμίδων.

Η ενεργοποίηση του αποτελεί μία καινοτόμο εκπαιδευτική διεργασία στον κλάδο μας, που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα πρότυπα και μεθόδους των εκπαιδευτικών υπηρεσιών, αφού εκτός από τις συμβατικές μεθόδους εκπαίδευσης, θα δίνει ακόμη και την δυνατότητα απομακρυσμένης συμμετοχής και παρακολούθησης εκπαιδευτικών προγραμμάτων μέσω e-learning.


Απευθύνεται σε όλους τους:

  • Επαγγελματίες Ηλεκτρολόγους
  • Μηχανικούς, Αρχιτέκτονες, Κατασκευαστές, Συντηρητές
  • Φοιτητές
  • Εταιρείες

αλλά και σε όσους θέλουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητες τους, ώστε να είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν κάθε νέα συνθήκη και πρόκληση.


Οι Στόχοι του Kafkas Institute of Training and Development είναι:

  • Μεταφορά τεχνογνωσίας και απόκτηση τεχνολογικών γνώσεων
  • Βελτίωση επιχειρηματικών δεξιοτήτων για αποτελεσματικότερη διοίκηση
  • Δημιουργία ενός προνομιακού σημείου συνάντησης επαγγελματιών, φοιτητών και ατόμων, που ενδιαφέρονται για συνεχή επαγγελματική ανάπτυξη
  • Αξιοποίηση όλων των ευκαιριών στην αγορά ηλεκτρολογικών προϊόντων και υπηρεσιών, που παρουσιάζονται και θα παρουσιαστούν στο μέλλον 

Το Kafkas Institute of Training and Development ξεκινά την δραστηριότητα του με τέσσερις κύριες θεματικές ενότητες:
           
Θα βρισκόμαστε όμως, σε συνεχή αναζήτηση νέων, καινοτόμων τάσεων και σύγχρονων μεθόδων management. Με αυτόν τον τρόπο θα εμπλουτίζουμε τη θεματολογία μας και θα αναβαθμίζουμε το επίπεδο των εκπαιδευτικών μας υπηρεσιών.

Πολύ σημαντική για εμάς, είναι και η αξιολόγηση όλων των προγραμμάτων από τους συμμετέχοντες. Στοχεύουμε στην υψηλή ικανοποίησή τους από το επίπεδο των υπηρεσιών μας, ενώ το feedback που θα λαμβάνουμε, θα αποτελεί μία συνεχή πρόκληση για βελτίωση.

Υπεύθυνος Εκπαίδευσης
Kafkas Institute of Training and Development
Ανδρικόπουλος Μιχάλης

Email:mandrikopoulos@kafkas.gr
Τηλ.:  216 3003220