Αρχική > Σεμινάρια > Πρότυπα & Πιστοποιήσεις > Training Event "KNX Solutions"

Training Event "KNX Solutions"

Η Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε. και το Kafkas Institute of Training and Development, σε συνεργασία με την ΑΒΒ, Hager, Schneider & Siemens, σας προσκαλούν σε μία ειδική εκδήλωση σχετικά με την τεχνική KNX.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Kafkas Institute of Training and Development (Λ. Καραμανλή 55, Τ.Κ. 136 72, Αχαρνές) την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου και ώρα 10.00-19.00.

Στο πλαίσιο της ενημέρωσης, θα παρουσιαστούν όλα τα νέα προϊόντα που επικοινωνούν με το πρωτόκολλο KNX, τα νέα του οργανισμού KNX καθώς και οι προσφερόμενες λύσεις από τους προμηθευτές της ΚΑΥΚΑΣ.

Όλοι οι παρευρισκόμενοι KNX partners, θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μέρος στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα για να διεκδικήσουν μία professional άδεια για ETS αξίας 1000€, μία δωρεάν συμμετοχή σε σεμινάριο KNX Basics αξίας 600€, προϊόντα ΚΝΧ από τους προμηθευτές της ΚΑΥΚΑΣ κ.ά.

*Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του οργανισμού ΚΝΧ και απευθύνεται αποκλειστικά σε KNX partners καθώς και σε γνώστες της τεχνικής KNX.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας καλέσετε στο 2163003220 ή να μας στείλετε email στο institute@kafkas.gr.

Για δήλωση συμμετοχής, μπορείτε να συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην Εκδήλωση ενδιαφέροντος*.

*Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας (max. 50 συμμετέχοντες)

 

Εκδήλωση ενδιαφέροντος