Αρχική > Σεμινάρια > Τεχνολογία & Προϊόντα > Σεμινάριο Πιστοποίησης GOODWE PLUS+ για Φωτοβολταϊκά Συστήματα (Μετατροπείς)

Σεμινάριο Πιστοποίησης GOODWE PLUS+ για Φωτοβολταϊκά Συστήματα (Μετατροπείς)

Η GoodWe είναι ένας παγκόσμιος ηγέτης στην κατασκευή φωτοβολταϊκών μετατροπέων και λύσεων αποθήκευσης ενέργειας, εισηγμένη ως ανώνυμη εταιρεία στο Χρηματιστήριο της Σαγκάης, με άνω των 52 GW εγκατεστημένης ισχύος σε περισσότερες από 100 χώρες. Η εταιρία, με την εγκαθίδρυση τοπικής ομάδας στην Ελλάδα από το 2022, προσφέρει δωρεάν εκπαιδευτικά προγράμματα, για την πιστοποίηση εγκαταστατών με το πρόγραμμα GOODWE PLUS+. Το GOODWE PLUS+ προσφέρει στα μέλη του δικτύου του απαράμιλλη ποιότητα υπηρεσιών και υποστήριξης πελατών, δωρεάν επέκταση εγγύησης μετατροπέων, καθώς και ευκαιρίες εξέλιξης σε έναν ταχύτατα αναπτυσσόμενο κλάδο. Το GOODWE PLUS+ είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα υποστήριξης πελατών με πρόσβαση σε μοναδικά προνόμια και οφέλη: . Πιστοποίηση Εγκαταστάτη GOODWE PLUS+ χωρίς ημ/νία λήξης . Πρακτική τεχνική εκπαίδευση στα προϊόντα της GoodWe . Αυτόματη και ΔΩΡΕΑΝ επέκταση της εγγύησης στα 10 έτη για όλους τους μετατροπείς της GoodWe έως 20kW - σε όλες τις χώρες της Ευρώπης, χωρίς κανένα επιπλέον κόστος . Αποκλειστικά οφέλη σε παροχή υποστηρικτικών υπηρεσιών after-sales και εγγυήσεων

Θεματικές ενότητες | Περιεχόμενα:

Η θεματολογία της εκπαίδευσης καλύπτει ένα ευρύ φάσμα γνωστικού πεδίου, το οποίο έχει σχεδιαστεί ειδικά για να παρέχει όλες τις απαραίτητες τεχνικές και πρακτικές πληροφορίες που θα συναντήσει ένας επαγγελματίας στο πεδίο. Στόχος της πιστοποίησης σε GOODWE PLUS+ Installer είναι η παροχή ολοκληρωμένης γνώσης και κατάρτισης σε θέματα πρακτικά, όπως προκύπτουν σε πραγματικές συνθήκες.
Αναλυτικότερα η θεματολογία καλύπτει:

MODULE 1: Portfolio and Application
Χαρτοφυλάκιο και Εφαρμογές

MODULE 2: Commissioning and Monitoring
Θέση σε λειτουργία και Παρακολούθηση

MODULE 3: Troubleshooting and Service
Αντιμετώπιση Προβλημάτων και Service
 

Το σεμινάριο απευθύνεται σε:

Ηλεκτρολόγους μηχανικούς, ηλεκτρολόγους εγκαταστάτες – συντηρητές, επιβλέποντες μηχανικούς, τεχνικούς ασφαλείας.

Προϋποθέσεις συμμετοχής:

Η πιστοποίηση GOODWE PLUS+ δίνεται σε μία εταιρία – σε έναν μοναδικό «λογαριασμό» κάθε φορά, σύμφωνα με τον Κωδικό Εγκαταστάτη που διατηρεί η εταιρία στο SEMS Portal της GoodWe.
Εάν δεν έχετε Κωδικό Εγκαταστάτη στο SEMS Portal της GoodWe, παρακαλώ προχωρήστε στην εγγραφή σας πριν την συμμετοχή σας στην εκπαίδευση, συμπληρώνοντας το παρακάτω ερωτηματολόγιο – με την σημείωση INSTALLER Account (προσοχή: όχι End User):


https://www.semsportal.com/Home/InstallerRegistration/dc9f5a42-8137-432f-b8bc-5b1addd7e307

Ο Κωδικός Εγκαταστάτη (Installer Code) έχει τη μορφή π.χ. G12345678, και θα σας αποσταλεί μέσω email αυτόματα από το σύστημα εντός λίγων ημερών.

Εάν δεν έχετε λογαριασμό Installer Account δεν θα μπορέσετε να έχετε πρόσβαση στην επέκταση της εγγύησης στους μετατροπείς της GoodWe.
Η επέκταση της εγγύησης φαίνεται στον λογαριασμό σας στο SEMS Portal όταν προχωρήσετε στην πρώτη σας εγκατάσταση με μετατροπείς GoodWe.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος