Αρχική > Συνέργειες

Συνέργειες

Η ιδέα για την δημιουργία του Kafkas Institute of Training and Development βασίστηκε στην δυνατότητα και την τεχνογνωσία που έχουμε ως εταιρεία να προσφέρουμε γνώσεις και τεχνολογική κατάρτιση σε επαγγελματίες και σε όλους όσους επενδύουν στο μέλλον τους. Αποτελεί πίστη μας, ότι η επένδυση στην γνώση θα αποκτήσει μεγαλύτερη σημασία και θα δώσει ουσιαστικά εφόδια σε όσους επιλέξουν τον δρόμο της ανάπτυξης μέσα από την συνεχή εκπαίδευση.

Ο σχεδιασμός και η υλοποίηση των εκπαιδευτικών μας προγραμμάτων πραγματοποιείται με σημαντικούς και καταξιωμένους εκπαιδευτικούς φορείς, σε συνεργασία με την TUV Academy - TÜV AUSTRIA HELLAS και την 12PM Consulting και την ITEC Consulting που είναι εκπαιδευτικό κέντρο του PMI (PMI R.E.P.).

 

Η TUV Academy είναι ο εκπαιδευτικός φορέας της T Ü V AUSTRIA HELLAS και υλοποιεί σεμινάρια σε θέματα ενέργειας, τεχνικής ασφάλειας, ποιότητας, περιβάλλοντος και αντικεραυνικής προστασίας σε Φ/Β πάρκα και βιομηχανικές εγκαταστάσεις.

Σε συνεργασία με την 12 PM Consulting και την ITEC Consulting που είναι εκπαιδευτικό κέντρο του PMI (PMI R.E.P.) και ειδικεύεται σε θέματα εκπαίδευσης διοίκησης έργων, θα υλοποιήσουμε σεμινάρια Project Management.

                                                  

Επεκτείνωντας την εκπαιδευτική μας δραστηριότητα, θα διευρύνουμε τις συνεργασίες μας με φορείς που διασφαλίζουν τεχνογνωσία, εμπειρία και ποιότητα, με σκοπό η παρεχόμενη εκπαίδευση να προσδίδει προστιθέμενη αξία σε επιχειρήσεις, εργαζόμενους και επαγγελματίες.

 

Στο Kafkas Institute of Training and Development κρίνουμε ότι είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την επίτευξη των στόχων του η άμεση συνεργασία με τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες των προϊόντων που εμπορευόμαστε. Για θέματα όπως η Δομημένη Καλωδίωση, Ασθενή Ρεύματα, ΚΝΧ, Αρχιτεκτονικό και Επαγγελματικό Φωτισμό, Συστήματα Γειώσεων, Αντικεραυνικής Προστασίας, Βιομηχανικό Υλικό, Αυτοματισμοί και Φωτοβολταϊκά.