Αρχική > Kafkas Institute > Ποιοι Είμαστε

Ποιοι Είμαστε

Ποιοι Είμαστε

Στη σύγχρονη εποχή, όπου η τεχνολογική εξέλιξη προχωρά με γρήγορους ρυθμούς και ο ανταγωνισμός είναι έντονος, οι επαγγελματίες πρέπει να διευρύνουν συνεχώς το φάσμα των δεξιοτήτων τους με στόχο όχι μόνο την επιβίωσή τους στο επίκεντρο των εξελίξεων, αλλά και την ανάπτυξη του πελατολογίου τους. Οι νέες τάσεις της αγοράς όπως οι Φορτιστές Ηλεκτρικών Οχημάτων, τα Φωτοβολταϊκά Συστήματα και το “Smart Home” αποτελούν ευκαιρίες διαφοροποίησης για τους επαγγελματίες από τον ανταγωνισμό.

Το Kafkas Institute of Training & Development αναγνωρίζοντας τις ανάγκες και τις προκλήσεις που έχουν να αντιμετωπίσουν οι επαγγελματίες, οι εταιρείες αλλά και όσοι ενδιαφέρονται ή δραστηριοποιούνται άμεσα ή έμμεσα στον τεχνολογικό κλάδο, σχεδιάζει και υλοποιεί υψηλού επιπέδου εκπαιδεύσεις καλύπτοντας ευρεία θεματολογία με απώτερο σκοπό να προσφέρει επιπλέον γνώσεις και προοπτικές επαγγελματικής ανάπτυξης αλλά και να γεφυρώσει το κενό μεταξύ θεωρίας και πρακτικής με τεχνικά σεμινάρια τα οποία επιτρέπουν στους συμμετέχοντες την εξάσκηση μέσα από hands on εκπαιδεύσεις.

Επιπλέον, η ΚΑΥΚΑΣ βελτιώνει τη γνώση του προσωπικού της μέσω προσαρμοσμένων εκπαιδεύσεων που προσαρμόζονται στις ανάγκες των πελατών της, με σκοπό την παροχή προστιθεμένης αξίας.

Το Kafkas Institute of Training & Development χαρακτηρίζεται από καινοτόμες εκπαιδευτικές διεργασίες, οι οποίες ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα πρότυπα και μεθόδους εκπαιδευτικών υπηρεσιών, δίνοντας μεγάλη βαρύτητα στη Δια Bίου Μάθηση και στην Εκπαίδευση Ενηλίκων. Αξιοποιώντας την τεχνογνωσία της Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε., η οποία δραστηριοποιείται πάνω από 45 χρόνια στο χώρο του ηλεκτρολογικού υλικού, φωτισμού, ενεργειακών λύσεων, βιομηχανίας και των νέων τεχνολογιών, το Kafkas Ιnstitute of Training & Development έχει υλοποιήσει περισσότερες από 4600 εκπαιδευτικές ώρες σε ολόκληρη την Ελλάδα με πάνω από 7900 συμμετέχοντες σε διά ζώσης εκπαιδεύσεις και περισσότερες από 170 διαδικτυακές εκπαιδευτικές ώρες με πάνω από 4800 συμμετέχοντες στα 12 χρόνια λειτουργίας του.

Το Kafkas Ιnstitute of Training & Development διαθέτει 10 εκπαιδευτικές αίθουσες σε όλη την Ελλάδα, πλήρως εξοπλισμένες με σύγχρονα υλικοτεχνικά μέσα και τα απαραίτητα εκπαιδευτικά εργαλεία (λειτουργικό εξοπλισμό, hands on demos), όπου καταξιωμένοι συνεργαζόμενοι εισηγητές προσφέρουν πλούσια γκάμα εξειδικευμένων εκπαιδευτικών προγραμμάτων.

Το Kafkas Institute of Training & Development ως σημείο συνάντησης των επαγγελματιών του κλάδου, όπως για παράδειγμα ηλεκτρολόγων, μηχανικών, αρχιτεκτόνων, κατασκευαστών και συντηρητών, διοργανώνει κάθε χρόνο νέα και καινοτόμα σεμινάρια επαγγελματικής επιμόρφωσης και εξειδίκευσης, σε επιστημονικά πεδία αιχμής, τα οποία εντάσσονται σε 4 θεματικές ενότητες:

 

1.      Τεχνολογία & Προϊόντα

2.      Πρότυπα & Πιστοποιήσεις

3.      Management & Business

4.      Μελέτες & Εφαρμογές